Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (33)

 1. Erg leuk om deze stamboom in te zien, je hebt er veel werk van gemaakt.
  Helaas is mijn moeder Henny Romanesko-Timmer overleden op 6 july 2009.
  met vriendelijke groet Albert Romanesko

 2. Hallo Peter, leuk om eens terug te lezen hoe onze voorouders heetten en waar ze woonden.

  Succes en "keep up the good work!"

  groetjes Mira

 3. sjonge jonge wat hebben wij toch een grote familie he wel leuk dat je dat zo allemaal terug kan zien

  groetjes naomy

 4. Beste Lezers

  Ik heb net een berichtje van mevrouw Helena Romanesko gelezen en zij schreef over haar broer Chef Romanesko is er iemand die mij met deze personen in contact kan brengen?

  Chef was tijdens de oorlog tot 1943 de vriend van mijn moeder in de jaren 80 heeft hij met mijn moeder nog eens contact gehad

  Graag zou ik hem willen spreken omdat hij mischien die vragen die ik nog heb kan beantwoorden.

  bij voorbaad al mijn hartelijke dank

 5. ik ben op visite bij mijn dochter in sidney heel leuk om de fam. te ontmoeten. heb zelf een computer maar ben er niet zo goed mee in de stambook is de naam van harry fout laat me weten of er meer informatie nodig is wie is met dit begonnen is de foto ome heintje.

 6. Wanted to let you know that I cannot find a way to update my family\\\’s line. My father is William Melvin Romenesko (son of Clarence Romenesko who died in DePere Wis) and my mother is Janice Marie Smith. They had 8 children (Cindy, Sandy, Vicki, Pam, Wendy, Chris, Michelle and myself). Let me know if I can provide more to you in the way of updates and pictures.

  Bill

  Bill you can send my your e-mail adres or fill the list left for change of corrections it works.

  Greetings peter.

 7. Hai,ik ben getrouwd met een Romanesco en heet nu zelf ook zo,hoe vaak ik onze naam al gespeld heb is niet meer te tellen. En waar t vandaan komt hoor ik ook erg vaak,ik zeg maar dat we van de bloemkolen afstammen,haha. Op kertskaarten ed zet ik vaak afz. fam. Rommel en co,die bijnaam hebben we erbij gekregen. Toen ik mijn man leerde kennen zei ik wauw,jij hebt een mooie achternaam,zo wil ik ook heten! I k vind het trouwens erg leuk dat er meer Romanesco’s hier in Brabant wonen,misschien zijn jullie wel familie? Raar idee,maar superleuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *